Poze BERNINA 580 - multi-talentata pentru coasere, brodare si matlasare

     


BERNINA 580 - multi-talentata pentru coasere, brodare si matlasare

Pret: 13.143,00 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Orice ati vrea să coaseti sau sa infrumusetati, BERNINA 580 pune o gama larga de cusaturi la dispozitia dumneavoastră. Cu 838 cusături în total inclusiv 187 cusături decorative, aveti o selectie generoasă din care să aleageti - toate cusăturile pot fi cusute până la o lătime de 9 mm, ceea ce este deosebit de atractiv pentru înfrumusetarea unei cusaturi decorative precum si a proiectului dumneavoastra. În plus aveti 7 fonturi pentru monograme pentru cusut si 7 fonturi pentru monograme pentru brodat.Cele 100 de modele de broderie pot fi accesate separat si modificate pe touchscreen: rotatie, oglindire, dimensionare în sus sau în jos sau modificarea tipului de cusatura sunt realizate rapid, datorită faptului ca este o masina intuitivă si prietenoasa cu utilizatorul. Utilizarea functiei de memorie, este o floare la ureche pentru a salva permanent sau temporar cusaturile dvs. personalizate, desenele si modelele de broderie.

Operarea intuitiva prin intermediul touchscreen-ului de mare rezolutie

BERNINA 580 are un ecran tactil(touchscreen) mare, luminos care oferă acces rapid la gama largă de caracteristici si functii. Pictogramele mari si descriptive asigura un acces facil la functia dorita .Touchscreen-ul intuitiv permite functionarea eficientă a masinii BERNINA 580, permitandu-le utiliztorilor lipsiti de experientă sa foloseasca masina fara probleme.

Functia BSR inclusa

Functia BSR este un adevărat specială,piciorusul presor asigurand cea mai bună calitate a cusăturii când matlasati.

Functia de memorare pentru ideile creative

Datorită optiunile de setare individuale ale masinii BERNINA 580, cusăturile pot fi modificate sau combinate într-o mare varietate de moduri pentru a se potrivi preferintelor dvs. personale. Cu functia de memorare inteligenta, aceste cusături individuale, modele de cusături si combinatii de cusături rămân stabilite chiar si după ce ati oprit masina, si sunt imediat disponibile din nou data viitoare când porniti masina.Memoria generoasa de 8MB este prevazuta cu capacitatea de a stoca un număr mare de combinatii de cusaturii personale, adaptand-se cerintelor dumneavoastră individuale. Optiuni impresionante, care vor spori creativitatea ta!

De la cusut la brodare cu un singur click

BERNINA 580 varianta combinata este echipata din fabrică cu functia de broderie si vine cu modulul de broderie ca standard. Cu 100 de modele de broderie deja construite în software-ul 580 BERNINA, veti avea acces imediat la o gamă largă de modele atractive pentru proiecte de broderie ambitioase, pe care le puteti selecta cu usurintă si rapid prin intermediul touchscreen-ului. Masina combinata Bernina 580 (de cusut si brodat) vă permite să aduceti varietate pentru proiectele dumneavoastra de cusut. Meniul de navigare fiind prietenos cu utilizatorul si intuitiv vă oferă acces rapid la toate functiile importante.

0762 692 677 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri - 09:00 - 18:00Detalii produs


Categorie: Masini de cusut si brodat

Greutate produs: 10 kg.

Producator: BerninaProduse similare


• Ecran tactil de 10, 1 " cu rezoluție înaltă IPS LCD • Sistem avansat al...
32.999,00 RON
CARACTERISTICI TEHNICE BROTHER INNOV-is F480: Masina combinata de...
6.619,00 RON
Masina De cusut Si Brodat Brother M280D este destinata persoanelor...
3.999,00 RON
Masina De cusut Si Brodat Brother V7 din gama , , Cusut, Broderie si Editare...
22.229,00 RON